Kedves Közönségünk!

Világsztárok, különleges repertoár, teltházas koncertek – ez jellemezte a Concerto Budapest elmúlt évadát. Az együttest immár tíz éve irányító Keller András zeneigazgatóval a következőt is eképp terveztük.

Újra vendégünk lesz az ünnepelt zongoravirtuóz, Boris Berezovsky. Három év után ismét ellátogat hozzánk Khatia Buniatishvili, a fiatal grúz fenomén, akit Martha Argerich így méltatott: „Khatia kivételes tehetségű fiatal zongorista." 
Szuperfelállással kedveskedünk Önöknek Karácsonykor: Jevgenyij Koroljov és felesége Ljupka Hadzigeorgieva, valamint Anna Vinnitskaya lesznek a vendégeink egy közös koncerten. Először érkezik hazánkba a hipnotikus hatású, francia zongoraművész, Lucas Debargue, akiről maga Berezovsky nyilatkozott ekképp: "Ő egyszerűen zseni." Vendégünk lesz a világ egyik legkiválóbb zongoristája, a kanadai Angela Hewitt is, aki két versenyművel is megörvendezteti majd a hallgatóságot. Valamint, folytatódik gyümölcsöző együttműködésünk Várjon Dénessel, aki Mozart és Bartók zongoraversenyekkel nyitja majd az évadot. 

A vonós világklasszisokat sem kell nélkülözni. Perényi Miklós 70 éves lesz jövőre. A Concerto Budapest a nagyszerű művész társaságában és közreműködésével ünnepli majd a kerek évfordulót. Vendégünk lesz az ICMA "Az év művésze"-díjjal kitüntettett Tabea Zimmermann brácsaművész egy Várdai Istvánnal közös koncerten, és először játszik velünk Antje Weithaas, a Berlin College hegedűprofesszora.

A tavaly bevezetett #Volumenek, #Favoritok#Tradíciók+#Magyar Kincsek, #Manó és #ZajonGO bérleteink mellett egy újabbal is jelentkezünk, mellyel a zongora virtuózainak előadásaira válthat biztos helyet az érdeklődő. Új bérletünk neve a #ZongoraCsillagok

Online és jegyirodán keresztül: 2017. április 24-től válthatók bérletek.

A szólójegyek értékesítése 2017. június 6-án kezdődik.

A programot (.pdf fájl formátumban) IDE KATTINTVA töltheti le.