Kedves Közönségünk!

Még tart az évad, de április 24-től a 2017/18-as bérleteiket is megválthatják!

Bár még tart az évad, tény azonban, hogy megannyi világsztár társaságában, rangos koncerttermek pódiumain, telt házak előtt lépett fel a Concerto Budapest. Keller András zeneigazgató irányításával a következő évadra is ugyanilyen lelkesítő terveket szőve állítottuk össze a repertoárt, hívtuk meg a vendégművészeket.

Újra vendégünk lesz az ünnepelt zongoravirtuóz, Boris Berezovsky. Három év után ismét ellátogat hozzánk Khatia Buniatishvili, a fiatal grúz fenomén, akit Martha Argerich így méltatott: „Khatia kivételes tehetségű fiatal zongorista." 
Szuperfelállással kedveskedünk Önöknek Karácsonykor: Jevgenyij Koroljov és felesége Ljupka Hadzigeorgieva, valamint Anna Vinnitskaya lesznek a vendégeink egy közös koncerten. Először érkezik hazánkba a hipnotikus hatású, francia zongoraművész, Lucas Debargue, akiről maga Berezovsky nyilatkozott ekképp: "Ő egyszerűen zseni." Vendégünk lesz a világ egyik legkiválóbb zongoristája, a kanadai Angela Hewitt is, aki két versenyművel is megörvendezteti majd a hallgatóságot. Valamint, folytatódik gyümölcsöző együttműködésünk Várjon Dénessel, aki Mozart és Bartók zongoraversenyekkel nyitja majd az évadot. 

De vonós világklasszisokból sem lesz hiány. Perényi Miklós 70 éves lesz jövőre. A Concerto Budapest a nagyszerű művész társaságában és közreműködésével ünnepli majd a kerek évfordulót. Vendégünk lesz az ICMA "Az év művésze"-díjjal kitüntettett Tabea Zimmermann brácsaművész egy Várdai Istvánnal közös koncerten, és először játszik velünk Antje Weithaas, a Berlin College hegedűprofesszora.

A tavaly bevezetett #Volumenek, #Favoritok#Tradíciók+#Magyar Kincsek, #Manó és #ZajonGO bérleteink mellett egy újabbal is jelentkezünk, mellyel a zongora virtuózainak előadásaira válthat biztos helyet az érdeklődő. Új bérletünk neve a #ZongoraCsillagok

Bérletek az alábbi módon vásárolhatók:

Előrendelés: 2017. április 11-18. között a jegy@concertobudapest.hu e-mail címen jegyezheti elő a választott bérleteket.
(Amennyiben a tavalyi bérletét szeretné meghosszabbítani, kérjük feltétlenül ebben az időszakban jelezze a megadott e-mail címen.)
A helyeket április 21-ig foglaljuk. A bérleteket április 19-21 között személyesen veheti át a Concerto Zeneházban (Budapest, IX. Páva u.10-12.).

Elővásárlás: 2017. április 19-20-21 és 24-25-én 8.30-12.30 és13.30-17.00 óra között elővásárlást tartunk a Concerto Zeneházban.
A helyszíni vásárlás során kizárólag készpénzt és Erzsébet kultúra utalványt fogadunk fel.
Az elővásárlás alatt bérletet váltók számára meglepetést tartogatunk!

Online és jegyirodán keresztül: 2017. április 24-től válthatók bérletek.

A szólójegyek értékesítése 2017. június 6-án kezdődik.

Jegyekre előrendelést felveszünk.

A programot (.pdf fájl formátumban) IDE KATTINTVA töltheti le.