Tájékoztató és jegyinformációk

Kedves Közönségünk!

A Kormány koronavírus elleni védekezés érdekében hozott kormányrendeletét betartva a következő időszakban továbbra sem tartunk nyilvános koncertet, így a Concerto Budapest alábbi koncertjei elmaradnak, illetve csak online koncertközvetítés keretében tekinthetők meg. A korábban megváltott jegyek és bérletek esetében kérjük, hogy a koncertet követő 14 napon belül kérjük jelezzék szándékukat az alábbi lehetőségekkel kapcsolatosan.

2021. február 27. Húsvéti koncert - elmarad, helyette 2021. február 5. BMC Baráth Emőke, Berecz Mihály, Vashegyi György - online koncertközvetítés

2021. február 12. Menuhin Duo, Takács-Nagy Gábor és a Concerto Budapest 

2021. február 13. Menuhin Duo, Takács-Nagy Gábor és a Concerto Budapest - online koncertközvetítés

2021. február 21. Magyar Kincsek a Muzsikás együttessel - időpontváltozás: online közvetítés 2021. április 13. 19.30

2021. máricus 2. Andrej Korobejnyikov és a Concerto Budapest - műsor és közreműködőváltozás: Schönberg, Messiaen és Brahms - online koncertközvetítés

2021. március 18. Daniel Lozakovich és a Concerto Budapest - online közvetítés

2021. március 19. Ránki Dezső és a Concerto Budapest - online közvetítés

2021. március 21. Manó koncert - online közvetítés

A későbbi hangversenyek megtartásával kapcsolatban a következő hetek intézkedései alapján adunk majd további tájékoztatást.

Az elmaradó koncertekre megváltott jegyeik és bérletek esetében a rendelet megszűnéséig a következő lehetőségeket kínáljuk:

 • Csere: a jegyek és bérlethányadok árát jóváírjuk ajándékkártyán, amelyet szabadon felhasználhatnak, beválthatják későbbi időpontban a zenekar más hangversenyeire 2021. december 31-ig.
  A cseréhez kérjük, töltsék ki a szükséges űrlapot IDE kattintva! 
  A visszaváltások feldolgozása és az ajándékkártya kiállítása és e-mailben való kiküldése az igény leadását követő 30 napon belül várható.
 • Visszatérítés: 
  Jegyvisszatérítés (online és offline vásárolt jegyek esetében): 
  A jegyek árát a jegyszolgáltatónk, az Interticket Kft. téríti vissza, ha kitöltik adataikat és jelzik igényüket az erre kialakított felületen, ahol az összes, online és offline (a zenekar irodájában, jegypénztárakban, közönségszervezőknél és értékesítési pontokban) megvásárolt jegyekkel kapcsolatos visszaváltási igényt rögzíteni tudják az adott koncert időpontját követő 14 napon belül. 
  Az űrlap megnyitásához kattintson IDE! Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az adatok feldolgozását az Interticket Kft. legkorábban a visszaváltási határidőt követően kezdi csak meg, és mivel náluk a visszaváltás több ezer rendezvényt érint, ezért több hetet is igénybe vehet az utalások rendezése. 
  Bérlethányad visszatérítés: 
  A)  Az online vásárolt Csillagok és Favoritok bérletek esetében az elmaradó koncertekre eső bérlethányadok árát a jegyszolgáltatónk, az Interticket Kft. téríti vissza, ha kitöltik adataikat és jelzik igényüket az erre kialakított felületen, az adott bérletes előadást követő 14 napon belülAz űrlap megnyitásához kattintson IDE!  
  Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az adatok feldolgozását az Interticket Kft. legkorábban a visszaváltási határidőt követően kezdi csak meg, és mivel náluk a visszaváltás több ezer rendezvényt érint, ezért több hetet is igénybe vehet az utalások rendezése.
  B)  Az offline vásárolt bérletek (a Zenekar irodáján keresztül, a Zeneakadémia, Müpa pénztáraiban vásárolt) Csillagok/Favoritok bérletvásárlás esetén a Concerto Budapest űrlapját kell kitölteni a bérlethányad visszaigényléshez. 
  Az űrlap megnyitásához kattintson ide! 
 • Támogatás: ha úgy döntenek, nem cserélik be jegyüket másik előadásra és nem kérnek visszatérítést, akkor ezzel a Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar működését támogatják, támogatásukat előre is nagyon köszönjük! Kérjük, ebben az esetben a jegy@concertobudapest.hu e-mail címen jelezzék ezt, támogatásukat előre is nagyon köszönjük!

Az online jegy- és bérletvásárlóinkat e-mailben értesítjük a csere és visszaváltás menetének részleteiről. Köszönjük a türelmüket és az együttműködésüket! Vigyázzanak magukra!

Üdvözlettel: Concerto Budapest