A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Jótékonysági koncertje

MOZART: A-dúr zongoraverseny, K. 488
BEETHOVEN: V. (c-moll, „Sors”) szimfónia, op. 67

Közreműködik: Várjon Dénes zongora
Concerto Budapest
Vezényel: Keller András

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat jótékonysági hangversenyt szervez, ahova várja jelenlegi és reménybeli támogatóit, segítőit. 

A Szolgálat évente több karitatív célú rendezvényt szervez, melyek bevétele hozzájárul a hátrányos helyzetű, rossz sorsú, beteg, árva gyermekeket segítő 12 programja működtetéséhez. A programok közül leghangsúlyosabb az egészségügyi, az ösztöndíj- és a képzési program. Az idei eseménynek külön jelentőséget ad az ukrajnai háború, hiszen a menekült gyerekek ellátásában, illetve gyógyszeradományok szervezésében a Gyermekmentő is részt vesz.

A hangverseny egyben megemlékezés is Kocsis Zoltánról, aki a kezdetektől fogva tagja és támogatója volt a szervezetnek, és 1991-től minden születésnapján – május 30-án – hangversenyt adott a Szolgálat javára.

A koncertjegyek ára: 25 000 Ft/db

Jegyvásárlással kapcsolatos további információ a +36-1-475-7000-es telefonszámon Gabos Erikától vagy a gabos.erika@gyermekmento.hu e-mail címen kapható, illetve személyesen a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat irodájában: 1066 Budapest, Teréz krt. 24. I/1.

Médiapartner: