Kedves Közönségünk!

Örömmel jelentjük be Önöknek a 2018/19-es évad hangversenyeit és bérleteit!

A koncertélet hazai és külföldi csillagai a pódiumon, gazdag és változatos repertoár, teltházas koncertek és izgalmas művészi vállalkozások - ez mind elmondható volt a Concerto Budapest elmúlt évadáról, s zeneigazgatónk, Keller András irányításával a jövő szezonunk is ilyennek ígérkezik.

A részletes programot és a 2018/19-es bérletkínálatunkat tartalmazó füzetet 
IDE KATTINTVA töltheti le!
(pdf fájl formátum)

A bérleteket EZEN A LINKEN válthat egyszerűen és kezelési költség mentesen!

Visszatér körünkbe a zongora kiismerhetetlen virtuóza, Boris Berezovsky, „a nagy orosz zongorista tradíció igazi örököse”-, aki ezúttal a zongora mögül dirigálja is a zenekart. Most először lesz a Concerto Budapest vendége a zongora másik szláv nagysága, a kivételes Rachmaninov-előadó, Andrej Korobejnyikov.
A vonós világsztároknak pedig egész sora érkezik hozzánk. A fantasztikus brit csellista, Steven Isserlis két koncerten is fellép majd, hogy Schumann- és Saint-Saëns-versenyművet játsszon velünk.
„Hegedűhangja szenvedélyes, bátor és felvillanyozó, ugyanakkor lefegyverzően meleg és kedves” – méltatta a The New York Times Isabelle Faust játékát, s a lelkes kritikákból éppígy kijutott másik hegedűs vendégművészünknek, Nikolaj Znaidernek is, aki ezúttal karmesterként lép a színpadra.
Mendelssohn oly népszerű e-moll hegedűversenyének szólistájául a nagy jövő előtt álló, fiatal Clara-Jumi Kangot hívta meg Keller András. A hegedűsként is világhírű norvég muzsikus, Arvid Engegård pedig épp két év elteltével ismét karmesterként áll majd zenekarunk élén, s ünnepelt honfitársa, Henning Kraggerud, a zeneszerző-hegedűművész is visszatér hozzánk.
A magyar zenei élet büszkeségei, állandó játszótársaink jövőre is itt lesznek velünk. Perényi MiklósRánki DezsőVárjon Dénes és Bogányi Gergely fellépnek majd 2018-19-es koncertjeinken, csakúgy, mint Medveczky ÁdámTakács-Nagy Gábor és Héja Domonkos, s mint kortárs programjaink nélkülözhetetlen alkotótársa, Rácz Zoltán, de együtt muzsikálunk majd az ifjú Ránki Fülöppel és Berecz Mihállyal is. Haydn A Teremtés című oratóriumát Rost AndreaSebestyén MiklósRab Gyula és a Purcell Kórus tolmácsolásában hallhatja majd a közönség.

Már ismert és népszerű bérleteink, a #Volumenek, a #Favoritok, a #Magyar Kincsek és a #Manó mellett most a világhírű vendégművészek válogatását kínáló #Csillagok és #Géniuszok bérleteket is ott találják.
(A tavalyi #Zongoracsillagok bérlet a #Csillagok bérletre, a #Tradíciók+ a #Géniuszok bérletre újíthatók meg.)

Válassza ki a szívéhez legközelebb álló bérleteket, és biztosítsa helyét időben!

Bérletek online és az ismert jegyirodákon keresztül 2018. április 23-tól válthatók!

A szólójegyek értékesítése 2018. május 30-án kezdődik.

Várjuk szeretettel a következő évadban is!

Bérletvásárlás

#Magyar Kincsek

Koncertek

#Csillagok - elfogyott!

Koncertek

#Favoritok - elfogyott!

Koncertek

#Géniuszok - elfogyott!

Koncertek

#Volumenek - elfogyott!

Koncertek

#Manó - elfogyott!

Koncertek

#Manó - ráadás - elfogyott!

Koncertek