Jegy- és bérletértékesítési információk

Kedves Közönségünk!

Bérleteink 2021. június 29., kedd 10 órától kaphatók online, weboldalunkon keresztül a BÉRLETVÁSÁRLÁS menüpont alatt. Ekkortól érhetők el a hagyományos, kötött összeállítású bérleteink: a Géniuszok, Volumenek, Favoritok, Magyar Kincsek és Manó bérlet, melyeket ~30% kedvezménnyel tudnak megvásárolni.

A szabadon összeválogatható À la carte „bérlet” és a jegyárusítást2021. július 6-án, kedden 10 órakor kezdjük meg weboldalunkon a JEGYVÁSÁRLÁS menüpont alatt. A kedvezményes összeválogatás során 3 előadásra 15%, 4 előadásra 20%, és 5, vagy annál több koncert esetén 25% kedvezményben részesülnek.

Amennyiben nincs lehetőségük online vásárlásra, személyesen a Zeneakadémia pénztárában, vagy a Müpa jegypénztáraiban tudják megvásárolni jegyüket/bérletüket. Kérjük, a korlátozott nyitvatartásról, telefonon érdeklődjenek a pénztáraknál.

Bérlet- és jegyinformációkkal kapcsolatos segítségért forduljanak hozzánk a jegy@concertobudapest.hu e-mail címen.

A korábban kiadott ajándékkártyákat bérlet/jegyvásárlásra és À la carte konstrukciókra is beválthatják, kizárólag a Concerto weboldalán keresztül. A korábban kiküldött kedvezményes kódot a jegyek/bérletek kosárba tételét követően az „ajándékkártya felhasználása” mezőbe kell beírni, majd az „érvényesít” gombra kattintva a rendszer automatikusan levonja az ajándékkártyán szereplő összeget. Egy tranzakció folyamán több ajándékkártya is érvényesíthető.

Bérletüket idén is kockázat nélkül válthatják meg, hiszen, ha valamilyen okból egy koncert elmarad, ajándékkártyán jóváírjuk vagy visszaváltjuk a bérlethányad, illetve a jegyek árát.

Felhívjuk tisztelt jegy- és bérletvásárlóink figyelmét, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a Concerto Budapest programjai csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatóak. Védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet/bérletet nem áll módunkban visszaváltani.

Köszönjük a bizalmukat, és szeretettel várjuk Önöket koncertjeinken a következő évadban is!

A műsor- és közreműködőváltozás jogát fenntartjuk.