Kedves Közönségünk!

Örömmel jelentjük be Önöknek a 2018/19-es évad hangversenyeit és bérleteit!

A koncertélet hazai és külföldi csillagai a pódiumon, gazdag és változatos repertoár, teltházas koncertek és izgalmas művészi vállalkozások - ez mind elmondható volt a Concerto Budapest elmúlt évadáról, s zeneigazgatónk, Keller András irányításával a jövő szezonunk is ilyennek ígérkezik.

A részletes programot és a 2018/19-es bérletkínálatunkat tartalmazó füzetet 
IDE KATTINTVA töltheti le!

(pdf fájl formátum)

Visszatér körünkbe a zongora kiismerhetetlen virtuóza, Boris Berezovsky, „a nagy orosz zongorista tradíció igazi örököse”-, aki ezúttal a zongora mögül dirigálja is a zenekart. Most először lesz a Concerto Budapest vendége a zongora másik szláv nagysága, a kivételes Rachmaninov-előadó, Andrej Korobejnyikov.
A vonós világsztároknak pedig egész sora érkezik hozzánk. A fantasztikus brit csellista, Steven Isserlis két koncerten is fellép majd, hogy Schumann- és Saint-Saëns-versenyművet játsszon velünk.
„Hegedűhangja szenvedélyes, bátor és felvillanyozó, ugyanakkor lefegyverzően meleg és kedves” – méltatta a The New York Times Isabelle Faust játékát, s a lelkes kritikákból éppígy kijutott másik hegedűs vendégművészünknek, Nikolaj Znaidernek is, aki ezúttal karmesterként lép a színpadra.
Mendelssohn oly népszerű e-moll hegedűversenyének szólistájául a nagy jövő előtt álló, fiatal Clara-Jumi Kangot hívta meg Keller András. A hegedűsként is világhírű norvég muzsikus, Arvid Engegård pedig épp két év elteltével ismét karmesterként áll majd zenekarunk élén, s ünnepelt honfitársa, Henning Kraggerud, a zeneszerző-hegedűművész is visszatér hozzánk.
A magyar zenei élet büszkeségei, állandó játszótársaink jövőre is itt lesznek velünk. Perényi MiklósRánki DezsőVárjon Dénes és Bogányi Gergely fellépnek majd 2018-19-es koncertjeinken, csakúgy, mint Medveczky ÁdámTakács-Nagy Gábor és Héja Domonkos, s mint kortárs programjaink nélkülözhetetlen alkotótársa, Rácz Zoltán, de együtt muzsikálunk majd az ifjú Ránki Fülöppel és Berecz Mihállyal is. Haydn A Teremtés című oratóriumát Rost AndreaSebestyén MiklósRab Gyula és a Purcell Kórus tolmácsolásában hallhatja majd a közönség.

Már ismert és népszerű bérleteink, a #Volumenek, a #Favoritok, a #Magyar Kincsek és a #Manó mellett most a világhírű vendégművészek válogatását kínáló #Csillagok és #Géniuszok bérleteket is ott találják.
(A tavalyi #Zongoracsillagok bérlet a #Csillagok bérletre, a #Tradíciók+ a #Géniuszok bérletre újíthatók meg.)

Válassza ki a szívéhez legközelebb álló bérleteket, és biztosítsa helyét időben!

A bérletek előrendelése 2018. április 9-én, az elővásárlás április 18-án kezdődik.
Az interneten és jegyirodákon keresztül 2018. április 23-tól válthatók a bérletek. 
A bérletvásárlásra vonatkozó részletes tájékoztatást alább találja.

A részletes programot és a 2018/19-es bérletkínálatunkat tartalmazó füzetet 
IDE KATTINTVA töltheti le!

(pdf fájl formátum)

Bérletek az alábbi módon vásárolhatók:

Előrendelés: 2018. április 9-16. között a jegy@concertobudapest.hu e-mail címen jegyezheti elő a választott bérleteket.
Amennyiben a tavalyi bérletét szeretné meghosszabbítani, kérjük feltétlenül ebben az időszakban jelezze a megadott e-mail címen. A bérleteket április 18-20. között (8.30-12.30 és 13.30-17.30 óra között) személyesen veheti át a Concerto Zeneházban(Budapest, IX. Páva u.10-12.) Az előzetesen foglalt helyeket április 20-ig tartjuk. Amennyiben az adott időszakban akadályoztatva van az átvételben, kérjük jelezze e-mailen.

Elővásárlás: 2018. április 18-19-20-án 8.30-12.30 és 13.30-17.30 óra között elővásárlást tartunk a Concerto Zeneházban (Budapest, IX. Páva u.10-12.).

Az elővásárlás alatt bérletet váltók számára meglepetést tartogatunk!

A személyes bérletvásárlás során készpénzt, illetve papír alapú Erzsébet Kultúra utalványt áll módunkban elfogadni.

Várjuk szeretettel a következő évadban is!

Bérletek online és az ismert jegyirodákon keresztül

2018. április 23-án 10:00 órától válthatók!

A szólójegyek értékesítése 2018. május 30-án kezdődik.

#Volumenek

Koncertek

#Géniuszok

Koncertek

#Favoritok

Koncertek

#Csillagok

Koncertek

#Magyar Kincsek

Koncertek

#Manó

Koncertek