Bérletek 2016/17

Kedves Közönségünk, Zenekedvelő Barátunk!

Örömmel mutatjuk be Önöknek a 2016/17-es évadunk bérleteit.
Az új évadban is minden fontos budapesti koncerthelyszínen jelen leszünk: a Zeneakadémia, Müpa és a Budapest Music Center klasszikusan bevált koncerttermei mellett idén két új helyszínnel, a Pesti Vigadóval és Várkert Bazárral bővítjük kínálatunkat.

2016/17-es szezonunkat az időtlen opuszok megidézésének szántuk, #Volumenek, #Tradíciók, #Favoritok és a #Csillagok bérleteinkben a legnagyobb remekművek fognak felcsendülni a Zeneakadémián és a Müpában. Magyar Kincsek összeállításunk az évad új különlegessége, amely klasszikus és kortárs magyar műveket fog tartalmazni hazánk legnagyobb alkotóitól.

Számos neves külföldi és hazai muzsikus lép fel velünk ebben az évadban is. Meghívottjaink közt tisztelhetünk több világhírű zongoraművészt, mint például Boris Berezovskyt, Anna Vinnitskayat vagy Louis Lortiet. A Concerto Budapest és a nagy világsztárok ez évben is tovább ápolják a közös barátságot, idén is visszatér hozzánk a Rozhdestvensky - Postnikova házaspár, illetve a hegedűvirtuóz Gidon Kremer és zenekara, a Kremerata Baltica. A magyar vendégek közül többek közt Ránki DezsőVárjon DénesPerényi Miklós közreműködésével hallhatunk fantasztikus koncerteket, többrészes sorozatban lesz partnerünk a Muzsikás Együttes és helyet kap a feltörekvő fiatal generáció is.

Az évadban a gyerekeknek a ZajonGo és a Manó-sorozattal kedveskedünk, a felnőttek pedig egy izgalmas és kötetlen társasági esemény, a Premier sorozat keretében találkozhatnak új kortárs művekkel. A Muzsikusok Muzsikások néven induló sorozat pedig közösen fedezi fel a népzene és a műzene közti hasonlóságokat a Muzsikás Együttessel a Várkert Bazárban és a Müpában.

#Volumenek bérlet: http://www.concertobudapest.hu/v/763/
#Tradíciók bérlet: http://www.concertobudapest.hu/v/766/
#Favoritok bérlet: http://www.concertobudapest.hu/v/765/
#Magyar Kincsek bérlet: http://www.concertobudapest.hu/v/767/
#Manó bérlet: http://www.concertobudapest.hu/v/774/

Idén is sok szeretettel várjuk Önöket koncertjeinken!

Üdvözlettel,

Concerto Budapest