Koncertélményt karácsonyra!

Khatia Buniathisvili, Thomas Zehetmair, Gidon Kremer és a Kremerata Baltica, Perényi Miklós, Várdai István  – csupán néhány név a Concerto Budapest 2022-es vendégművészei közül.
Lepje meg magát és szeretteit Concerto-élménnyel! Vásároljon ajándékkártyát vagy koncertjegyet ajándékba. Kedvezményes ajánlatunk elérhető a zenekar összes hangversenyére az ünnepi időszakban!

A szabadon összeállítható á la carte csomagban
5 hangversenyt 25%-os kedvezménnyel,
4 hangversenyt 20%-os kedvezménnyel,
3 hangversenyt 15%-os kedvezménnyel választhat a zenekar koncertkínálatából.

A kedvezmény - csomagtól függően - 3, 4 vagy 5 különböző hangversenyre szóló, tetszőleges számú jegyre érvényes.

Az akcióban szereplő HANGVERSENYEKET ITT TALÁLJA.

A kedvezmény kezelési költség nélkül a Concerto Budapest weboldalán keresztül érvényesíthető. A jegyek kosárba helyezése után a rendszer a kedvezményt automatikusan megadja.  
A karácsonyi akció más kedvezményekkel nem vonható össze.

Ajándékkártyát itt vásárolhat. Az ajándékkártyák 2022. december 31-ig válthatók be a Concerto Budapest saját szervezésű koncertjeire. Ajándékkártya vásárlásakor SZÉP kártyás fizetés nem választható.

A műsor- és közreműködőváltozás jogát fenntartjuk! Az akcióval, koncertekkel kapcsolatban a jegy@concertobudapest.hu címen érdeklődhet!

Fogadja szeretettel jegytartó tokunkat, melybe - kinyomtatás és összehajtás után - belehelyezheti az ajándéknak szánt koncertjegyeket!

attached files