Bérletek 21/22

Már mindannyian nagyon vártuk, hogy az elmúlt, nehéz időszak után végre újra együtt lehessünk és megoszthassuk egymással a zene örömét. Ehhez kínálunk a 2021/2022-es évadban jobbnál jobb programokat: öt bérlettel, négy tematikus sorozattal, hazai és külföldi vendégművészek sorával várjuk Önöket!

A 2021/22-es évadra a bérletértékesítés kezdete: 2021. június 29. BÉRLETVÁSÁRLÁS

Az À la carte bérlet és a jegyárusítás 2021. július 6-tól érhető el a JEGYVÁSÁRLÁS menüpontban.

Bérletfüzetünket IDE kattintva lapozhatják át.

Bérletkínálatunk a 2021-22-es évadra:

Géniuszok bérletünk a Zeneakadémia Nagytermében 7 nagyzenekari és egy ajándék Premier koncertet tartalmaz. Olyan visszatérő és új vendégszólistákkal találkozhatnak e koncerteken, mint a világ jelenleg egyik legkiválóbb hegedűművészeként is számontartott Christian Tetzlaff, a visszajáró zongoristazseni Jevgenyij Koroljov, az idén a neves Opus Klassik díjjal jutalmazott zongorista, Elisabeth Leonskaja, a grúz-francia zongoristatestvérpár, Khatia és Gvantsa Buniatishvili, a karmesterként is aktív Thomas Zehetmair hegedűművész és Gidon Kremer, akit nemcsak 75. életéve, de együttese 25 éves fennállásának alkalmából is köszönthetünk. A koncertek közt találunk egy tematikus Brahms-estet is, amely a négyrészes Hallgassunk Brahmsot! sorozat része, a bérlet repertoárja pedig Bachtól korunk zenéjéig terjed.

Szintén a Zeneakadémia ad otthont a Volumenekbérletünknek. A bérlet nyitókoncertjén az a Szergej Krilov lép a színpadra, akit Rosztropovics az öt legjobb ma élő hegedűművész közé sorolt. E bérletben is megtaláljuk a fellépők között Elisabeth Leonskaját, a Buniatishvili-testvérpárt, Thomas Zehetmairt és Gidon Kremert, a Keller Quartet, valamint a Concerto Budapest szólistái pedig a hagyományos adventi koncerten kapnak majd kitüntetett szerepet.

A Favoritok bérlet tulajdonosai öt MÜPÁ-ban rendezett koncertünkre nyernek belépést. A klasszikus repertoár és a kortárs zene is helyet kapott a programban, így például Eötvös Péter és Debussy műveit hallhatjuk egy koncerten a zeneszerző vezényletével és Baráti Kristóf szólójával. Ezen kívül Mūza Rubackytė, Lucas Debargue, Takács-Nagy Gábor és Várdai István nevét is megtaláljuk a vendégművészek sorában.

Négy hangversenyt tartalmaz a hazánk zenei különlegességeire koncentráló Magyar Kincsek sorozat, amelynek estjeit a nagymúltú Pesti Vigadóban hallgathatják meg. A hazai muzsikuscsillagokat felvonultató sorozaton fellép többek közt Perényi Miklós, Kokas Katalin, Szűcs Máté, Bretz Gábor, Horváth István és Berecz Mihály, a koncerteket pedig Keller András mellett olyan kiváló magyar karmesterek vezénylik majd, mint Medveczky Ádám, Bogányi Tibor és Kovács János.

Bérletkínálatunk elmaradhatatlan része a nagysikerű Manó sorozat, amely a 3–10 éves korosztály számára kínál zenei kalandozásokat. Idén a zenei műfajok világába kalauzoljuk el a kicsiket, és természetesen az őket kísérő szülőket és nagyszülőket. Közönségünknek idén is lehetősége lesz szabadon, À la carte összeválogatni egy bérletet a teljes évad kínálatából, így bérletként, kedvezménnyel válthatók meg a jegyek például régi és új sorozatainkra is. Így biztosíthatják előre helyüket például a Magyar Kincsek Ünnepe eseményeire és a kétnapos Hallgassunk Brahmsot! sorozat koncertjeire is. Bérletüket idén is kockázat nélkül válthatják meg, hiszen ha valamilyen okból egy koncert elmarad, ajándékkártyán jóváírjuk vagy visszaváltjuk a bérlethányad, illetve a jegyek árát. 

Várjuk Önöket szeretettel koncertjeinken!

Keller András és a Concerto Budapest