III. Manó Zenesuli

Manó Zenesuli sorozatunkban mesével, közös énekléssel és zenéléssel várjuk a gyerekeket. 

 

Zenéljünk együtt! Vidám zenék, mozgás, barkácsolás, bábok és kedves gondolatok. Itt az anyák napi Zenekarám! Mindegy hogy komoly vagy könnyű, a zene olyan élvezet, amiben minden korosztálynak jólesik megfürdőzni! A Zenekarám vidám bevezetés a komolyzenei koncertek világába gyerekeknek, rengeteg hangszerrel, mesével, bábokkal, énekléssel és közös muzsikálással. Fogadják szeretettel a hangszer-távsimogató folytatását a Concerto Budapest többszörös nemzetközi versenygyőztes fagottművésze, Stefán Zsófia előadásában, a tőle megszokott könnyed hangulatban.

Mindegy hogy komoly vagy könnyű, a zene olyan élvezet, amiben minden korosztálynak jólesik megfürdőzni! A Zenekarám vidám bevezetés a komolyzenei koncertek világába gyerekeknek, rengeteg hangszerrel, mesével, bábokkal, mozgásos és fejlesztő játékkal, énekléssel és közös muzsikálással. Fogadják szeretettel a hangszer-távsimogató folytatását a Concerto Budapest többszörös nemzetközi versenygyőztes fagottművésze, Stefán Zsófia előadásában, a tőle megszokott könnyed hangulatban.

Mindegy hogy komoly vagy könnyű, a zene olyan élvezet, amiben minden korosztálynak jólesik megfürdőzni! Stefán Zsófia a a Concerto Budapest többszörös nemzetközi versenygyőztes fagottművésze hangszer-távsimogatót készített a házi karanténban, ráadásul a tőle megszokott könnyed hangulatban.

Előadók: Winkler Orsolya, Iván Gábor, Tóth Sára Rebeka - Concerto Budapest Vágó: Janca Dániel