Ismerje meg a Concerto Budapest 2019-20 évadát!

Gidon Kremer, Szergej Krilov, Neeme Järvi, Mihail Pletnyov, Khatia Buniatishvili, Antje Weithaas, Anthony Marwood, Heinz Holliger - csupán néhány világsztár a Concerto Budapest 2019/20-as évadának meghívott fellépői közül.

Keller András vezette zenekar a következő évadban is várja nagyra becsült közönségét a Müpában, a Zeneakadémián, a Pesti Vigadóban és a Budapest Music Centerben.

Bérletkínálatunkat tartalmazó füzetet IDE KATTINTVA töltheti le! (pdf fájl formátum)

Idén is megválthatók lesznek ismert és népszerű bérleteink: a Csillagok, a Géniuszok, a Volumenek, a Favoritok, a Magyar Kincsek és a ManóA Hallgatás Napja és a Mozart-nap mellett egy új fesztivállal is készül a zenekar: első alkalommal rendezzük meg 2020 áprilisában a Beethoven Napokat Fischer Annie tiszteletére, amelyen a Müpa, a BMC és a Zeneakadémia koncerttermeiben ünnepeljük a zseniális zeneszerzőt négy napon át.

A bérletértékesítés legfontosabb dátumai:

1. A bérletek megújítását és előrendelését 2019. április 9-15. között jelezhetik jegy@concertobudapest.hu e-mail címen.

2. A megújított és előrendelt bérletek személyesen 2019. április 23-25. között vehetők át a Concerto Zeneházban (Budapest, IX. Páva u. 10-12.). Az idei évtől az előrendelt bérletek már átutalással történő fizetéssel és e-mailes átvétellel is elérhetők lesznek. 

3. A bérletértékesítés – online és jegyirodákon keresztül – 2019. április 26-án 10 órától indul. Bérleteinket a jegyárakhoz képest átlagosan 25%-kal kedvezőbb áron kínáljuk.

4. A szólójegyek értékesítése 2019. június 5-én kezdődik.

Várjuk szeretettel koncertjeinken a következő évadban is!