Jótékonysági koncert a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára

Beethoven: c-moll zongoraverseny, Op. 37.
Mozart: g-moll szimfónia, No. 40, K.550

Közreműködik: Berecz Mihály zongora
Concerto Budapest
Vezényel: Keller András

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat jótékonysági hangversenyt szervez a Budapesti Operettszínházban 2023. május 30-án, kedden este 20:00 órától, ahova várja jelenlegi és reménybeli támogatóit, segítőit.

Az este folyamán fellép Berecz Mihály Junior Prima díjas zongoraművész és a Concerto Budapest, Magyarország egyik vezető nagyzenekara. Vezényel a Kossuth- és Prima Primissima díjas Keller András. A koncert bevételét egészségügyi programjainkra fordítjuk.

A Gyermekmentő Szolgálat évente több karitatív célú rendezvényt szervez, amelyek bevétele hozzájárul a hátrányos helyzetű, nehéz sorsú, beteg, árva gyermekeket segítő egészségügyi, oktatási programjaink működtetéséhez. A hangverseny egyben megemlékezés is Kocsis Zoltánról, aki a kezdetektől fogva tagja és támogatója volt a szervezetnek, és 1991-től egészen haláláig minden születésnapján – május 30-án – hangversenyt adott a Szolgálat javára.

A koncertjegyek ára: 25 000Ft/db.

Nyugdíjasoknak és diákoknak 2.000 Ft-os áron limitált számban kaphatók jegyek a felső emeletre, május 21-től.

Jegyvásárlással kapcsolatos további információ a 475-7000-es telefonszámon Gabos Erikától vagy a gabos.erika@gyermekmento.hu e-mail címen kapható.

Kérjük, hogy részvételével Ön is segítse munkánkat!

Köszönjük!