Koncertélményt karácsonyra!

Lepje meg magát és szeretteit Concerto-élménnyel!
Visszavárjuk, változatos, izgalmas programokkal készülünk 2021-ben is!

A jelenlegi járványügyi helyzetben bizonytalan, hogy mikor tudunk újra a koncerttermekben találkozni, de bízunk benne, hogy mielőbb élőben is zenélhetünk majd Önöknek, ezért bevezettük az elektronikus ajándékkártya lehetőséget.

A Concerto Budapest ajándékkártya 2 000, 5 000, 10 000 Ft értékben vásárolható meg, és szabadon beváltható a zenekar koncertjeire 2021. december 31-ig kezelési költség nélkül a zenekar weboldalán keresztül. Az ajándékkártyák összege tetszőlegesen felhasználható jegy- és bérletvásárláskor, egy vagy több tranzakcióhoz is, az ajándékkártya értékéig.

 AJÁNDÉKKÁRTYA VÁSÁRLÁSA

Amennyiben a kosárérték magasabb, mint az ajándékkártya értéke, a különbözetet online beváltáskor bankkártyával egyenlítheti ki. Abban az esetben, ha az ajándékkártya értéke a magasabb, akkor a maradvány értéket további vásárlás során is felhasználhatja.

Az ajándékkártyához kinyomtatható tokot IDE kattintva tud letölteni. A megjelenő PDF-et nyomtatás után kivágva két helyen kell összehajtani, majd a behajló fület beragasztani.

A Concerto Budapest ajándékkártyájával biztos az örömszerzés a karácsonyfa alatt is!